Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Я, бабуся, Іліко та Іларіон». Нодар Думбадзе

Видавництво: «Дніпро», Київ, 2021, - 216 с., іл.. Видання четверте. Переклад з грузинської Олекси Синиченка. Книжка нова, обкладинка тверда.
220 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

 В цьому життєрадісному романі, сповненому соковитим, барвистим гумором, змальовано життя грузинського села в передвоєнні та повоєнні роки. Головний герой його – сільський хлопець Зуріко Вашаломідзе, якого виховують старенька бабуся та сусіди Іліко й Іларіон.

Роман перекладено на багато мов світу, екранізовано. Вистави за ним ішли в десятках театрів.

Книга розрахована на читачів різного віку, котрих цікавить життя грузинського села та гумор всесвітньо відомого письменника Нодара Думбадзе

Під час Контрактового ярмарку Київ перетворювався на справжнісінький вулик, все бігло, йшло, лаялося, сміялося, плакало, купувало й продавало.

У місті створювалася своєрідна купівельна лихоманка. Перебування на Контрак¬тових ярмарках характеризувалося одним словом — «контрактувати». Це означало і продавати, і купувати, і веселитися, і танцювати, і програвати — що кому до снаги.

Ярмаркове містечко, яке виникало на Контрактовій площі, містило в собі сотні магазинів, лавок, рундуків, десятки балаганів для різних вистав. Центром не лише Подолу, а й всього Києва ставала будівля Контрактового будинку.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись