Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Іван Багряний або Через терни Гетсиманського саду». Олександер Шугай

Видавництво: Київ, «Дніпро», 2024. — 632 с. +16 с. вкл. Роман-дослідження. Видання друге, доповнене. Серія «Життя славетних». Палітурка тверда. Книжка нова. ІSВN 978-617-8328-00-9
490 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

Життя і творчість Івана Багряного — подвиг, якому будуть вдячні й майбутні покоління українців. Але як він починався? Це  питання серед багатьох  невідомих, що навіть у колах нинішніх любителів красного письменства, літературознавців не мало належної, ґрунтовної відповіді, хоч книжки Багряного  «Сад Гетсиманський», «Людина біжить над прірвою», «Огненне коло», його громадсько-політична діяльність дістали заслужене визнання.

Роман-дослідження вперше — проникливо і переконливо — знайомить з унікальними документами, досі незнаними фактами життя і творчості видатного письменника і мислителя XX століття, а зокрема — в його витоках.

Поринувши в глибоку і живу течію оповіді, читач матиме змогу відчути себе активним учасником незвичайного пошуку і співтворцем цієї книжки, навчаючись допитливості, спостережливості, уміння знаходити, відкривати. Видання зацікавить кожного, хто любить рідне слово і вболіває за нього.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись