Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

"Тисяча років української суспільно-політичної думки". У 9-ти томах (14 книг)

Київ : Дніпро, 2001. ISBN: 966-578-065-4 . Повне зібрання (9 томів, 14 книг). Голова редакційної колегії Т. Гунчак. Всі книги нові.
код: ВК 000103
1 400 ₴
Всього:
UAH
Купити

Передмова Оксани Сліпушко і Василя Яременка. Упорядник О.Сліпушко. Голова редакційної колегії, науковий редактор видання Тарас Гунчак.

Поява такого видання - визначна подія в духовному житті українського народу. Це справжній життєпис нації - неповторний вияв її дії та духу в історичних, філософських, культурологічних писаннях впродовж багатьох віків - від прадавніх роздумів про джерела походження народу до літописів християнського середньовіччя. Від барокової козацької історіографії до документів та матеріалів, які відображають практичний перебіг подій 20 ст., доносять до читача те, як ці події осмислювались, інтерпретувались, прогнозувались. 9-ти томне видання „Тисяча років української суспільно-політичної думки” є важливим джерелом для відтворення минулого українського народу, його становлення і розвитку. Бо історія наша - це невичерпна криниця, і тому короткого шляху для її пізнання, мабуть, не існує. У виданні розміщено багато документів, які вперше з`явились українською мовою. Більшість із них - переклади з іноземних мов: латинської, польської, німецької та французької.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись