Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Граматика сучасної англійської мови: Нова перспектива». В трьох книгах. Людмила Медведєва

Видавництво: «Дніпро», Київ, 2023 –2360 с. = 636 с.(кн.І) + 892 с. (кн.ІІ) + 832 с. (кн.ІІІ) Формат: ~ 175 x 245 мм. Палітурка тверда. Книга нова.
код: ВК 000624
1 500 ₴
Всього:
UAH
Купити

Нове фундаментальне трикнижжя адресоване мовознавцям,  дослідникам та викладачам англійської мові, аспірантам і студентам англійської філології, спудеям різних рівнів, що поглиблюють свої знання англійської мови. Автор: Людмила Медведєва - доктор філологічних наук, відомий науковець з теоретичної і практичної граматики англійської мови, філософії граматики, комунікативної лінгвістики, лінгвістичної прагматики, викладання англійської мови як іноземної, лексикографії.

У виданні  пропонується новий автентичний погляд на граматику сучасної англійської мови крізь призму сформульованого тут принципу фуркації, якому підпорядковується граматична поведінка у мовленні одиниць морфології і синтаксису, впорядкованого граматикою одиниць лексикону. Граматика розглядається як унікальна сполучна ланка між онтологією концептуалізованого і категоризованого мовою світу і когнітивною діяльністю природних носіїв англійської мови. Граматичні форми і структури подаються з урахуванням їх дотичності до світу у всій різноманітності його прояву, сприйманого невіддільною від природної мови людиною. Враховується онтологічна і гносеологічна специфіка семантики граматичних одиниць. Усі висновки ілюструються численними прикладами уживання граматичних форм і структур, що супроводжуються українським перекладом

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись