Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Америка очима українця». Дмитро Степовик

Видавництво: «Дніпро», Київ, 2024. - 480 с.(+ 120 с.), кольорова вклейка – 120 с., книжка нова, палітурка тверда. Мемуари, третя книга трилогії. Раніше, 2022 року вийшла перша книга мемуарів «Я - в Україні. Україна - в мені» та 2023 року вийшла друга книга мемуарів «Європа очима українця».
код: ВК 000603-3
540 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

У час, коли у всіх на устах усіх українців бажання остаточного європейського вибору України; коли ця теза рішенням Верховної Ради внесена в текст Конституції України, — книга відомого вченого Дмитра Степовика про його особистий досвід спілкування із суспільством трьох країн Америки є цілком на часі. За науковою спеціалізацією — мистецтвознавство — автор упродовж багаторічної дослідницької діяльності відвідав більшість країн Західної Європи, а також США, Канаду й Кубу, працюючи там у музеях, науково-дослідних установах та викладаючи в університетах.
Дмитро Степовик — постійний автор видавництва «Дніпро». Його попередні книги мали значний успіх у читачів. В цій же книжці мемуарів у цікавій, захопливій формі оповідаючи про свої зустрічі з багатьма визначними особистостями у трьох країнах за Атлантикою (в одних лише Сполучених Штатах автор побував 18 разів!), — він переконливо доводить, що українці за своєю ментальністю, культурою, цивілізаційними цінностями були і є частиною Заходу. Книга розрахована на широке читацьке коло.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись