Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

Зібрання творів у 7 томах. Олег Чорногуз (з дарчим написом автора)

Видавництво: «КИТ», Київ, 2006 – Т.1 436 с., іл.+ Т.2 404 с., іл.+ Т.3 516 с., іл.+ Т.4 352 с., іл.+ Т.5 372 с., іл.+ Т.6 464 с., іл.+ Т.7 664 с., іл; збірка нова, з дарчим написом автора, палітурка тверда. ISBN: 966-8550-34-Х.
850 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

До 1 тому ввійшов сатиричний роман "Аристократ" із Вапнярки".Відомий український сатирик у своєму першому в Україні сатиричному романі вивів цілу галерею гротескно яскравих сатиричних типів, що уособлювали витвори безлико-тоталітариої радянської системи.

Роман написаний з властивою авторові іронією, читається легко, захоплююче. В часи так званого застою цей веселий, дотепний, але гострий і соціально спрямований твір з виразно українським національним обличчям дивом пробився у світ через стіну суцільної і всеохоплюючої ідеологічної цензури і став настільки популярним, що кілька його видань миттєво тонули в надрах вдячних читачів, котрі бачили в ньому гротескио-правдиве віддзеркалення тогочасної дійсності.


До 2 тому ввійшов сатиричний роман "Претенденти на папаху". Зі сторінок нового роману перед читачами постає ціла галерея вже знайомих їм з першого тому персонажів. Автор загострює увагу на актуальних проблемах нашого повсякденного життя, за допомогою сатири висміює п'янство і лінощі, міщанство і пристосовництво, кар’єризм і окозамилювання — спрямовує викривальний пафос проти тих негативних явищ, які часом заважають нашому рухові вперед.

До 3 тому ввійшли твори «Вавілон на Гудзоні» і «Дари пігмеїв». У першому творі автор відобразив у формі сатирико-публіцистичного роману свої враження від перебування у США. У гумористичному ключі передано різні вияви так званого американського способу життя. Другий твір є по суті романом-памфлетом, написаним на злободенну тему сучасного українського буття.

До 4 тому ввійшли відомі романи та повісті («Я хочу до моря», «Голубий апендицит», «Ми вічно шукатимемо мамонтів» і ін.), іронічні і веселі оповідання, що виходили в численних окремих збірках.

До 5 тому ввійшли фейлетони, гуморески, усмішки, «веселі поради», які друкувалися як в періодиці, так і в окремих численних виданнях.

До 6 тому ввійшов кінороман «Той, що живе зі смертю», в якому розповідається про геноцид українського народу (голодомор 1932–33 рр.), а також памфлети, усмішки, статті, фейлетони, літературні портрети, які раніше друкувалися як у окремих виданнях, так і в періодиці.

До 7 тому ввійшли його літературні пародії на пригодницькі романи, повісті та оповідання, а також драматичні твори, зокрема, п’єса та комедія.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись