Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Берло. Книга поезій». Іван Драч

Видавництво «Грамота», м. Київ, 2007 р., 912 с. Передмова академіка НАН України І.М. Дзюби. Ілюстрації академіка АМ України А.В. Чебикіна. Обкладинка тверда, книжка нова. ISBN 978-966-346-019-9
220 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

Діапазон пристрасного поетичного слова Івана Драча надзвичайно широкий. Його творчість завжди приваблювала й заполонювала читачів. Творам майстра притаманна напруженість і натхненність слова.

До книги увійшли вірші та поеми з поетичних збірок, які виходили впродовж 1962-2005 pp., а також твори раніше непубліковані.

Іван Дзюба: «Він стояв і стоїть в одному ряду з видатними поетами другої половини XX ст. літератур народів колишнього СРСР ‑ такими, як Ояр Ванієтіс, Отар Чіладзе, Кайсин Кулієв, Андрій Вознесенський, Євген Євтушенко, Едуардас Межелайтіс, Давид Кугультінов... І така його репутація цілком заслужена, вона забезпечена об’єктивною цінністю кращої частини його творчого набутку ‑ масштабністю звертання до найгостріших проблем сучасності, відчуттям діапазону історії, спраглим істини драматизмом світосприймання, багатством розкутих художніх форм і динамікою експериментаторства, експресією, красою і витонченістю лексики й стилістики, загальним високим інтелектуальним і естетичним потенціалом».

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись