Адреса

вул. Володимирська, буд. 42, оф. 30

«Публіцистика Ярослава Гашека (1883–1923)»: навч. Посібник». Мелещенко О. К.

Видавництво: Київський ун-т ім. Тараса Шевченка ; Ін-т журналістики. Київ, Дніпро; 2021. - 708 с.; іл. Обкладинка тверда, книжка нова. Навч.-метод. комплекс: Навч. посібник; Хрестоматія; Теми рефератів. ISBN 978-966-578-327-5
320 ₴
Всього:
UAH
Купити

Також рекомендуємо

Розглядається публіцистична діяльність чеського журналіста та письменника Ярослава Гашека. Без його найкращих гуморесок і творів сатиричної спрямованості неможливо уявити чеську  публіцистику початку ХХ сторіччя, значний пласт якої становлять твори, написані в Києві та Росії в період першої світової та громадянської війн. Десятки друкованих періодичних видань, включаючи київську газету «Чехослован», уважали за честь мати такого автора, а окремі редакції трималися на дописах Ярослава Гашека.

У справі антивоєнної та антиклерикальної публіцистики, густо замішаної на сатирі та гуморі, виник роман «Пригоди бравого вояка Швейка», де виведено абсолютно новий тип пересічної людини, що успішно протистоїть мілітаристській державі. Висміяний і цілий паноптикум різноманітних соціальних типів разом з усіма владними інститутами, які вони презентують.

Видання розраховано на студентів і викладачів гуманітарних професій, а також усіх, хто цікавиться історією й культурою Чехії, а також чесько-українськими та чесько-російськими зв’язками.

Authorization popup`s images for favorites
Для додавання товарів в обране Вам необхідно авторизуватись